Do you wanna know, how to make me smile?



Godmorgon, hoppas allt är bra med er! Har nyss vaknat och ska snart göra de där tråkiga sakerna man brukar göra på morgonen. Sen tar jag bussen till kalmar för att möta Ebba. Vi ska gå en sväng på stan idag hade vi tänkt. Jag ska leta efter lite bastoppar, ett par nya svarta jeans och ett par Levis shorts. Vi hörs imorgon, ha en bra dag!

Öland♥




Hejsan hoppsan! Har precis slutat jobbet och just nu är jag i stugan på Öland. Så himla härligt att det har blivit lite varmare. Det luktar verkligen vår här på Öland! Hoppas ni får en sperbra helg, Valbog och allt vad det heter! :)


give me a chance


linne/kläning - Monki, halsband - forever21, jeansjacka - forever21, skor - converse.

jippiii, fredag och fyra dagar legigt, eller jag ska jobba några timmar men iaf. Här kommer hela gårdagens outfit.
Ha en mysig kväll!

jeansjacka



Denna jeansjackan kom också i paketet från forever21.com. Den blir perfekt till sommaren!
Hade på mig den idag, ni ska få se hela outfiten imorgon för nu ska jag sova. Godnatt!
(Gillar ni inte den sjukt seriösa bilden till höger förresten? Tyckte jag kunde bjuda lite på den :))


rain


Dagens outfit :  Tröja - GinaTricot, Kjol - Forever21, skor - converse.

Sista lektionen var intställd, så slutade 12.45. Chill! Eftersom att det är pissväder och jag inte tänker gå ut mer idag så har tvättat bort sminket och hoppat i min ziperall. Nu tänkte jag gå ner och hoppas på att jag hittar lite glass eller något annat gott i frysen. Skulle vara skönt att lägga sig och glo på film, men har typ hundra sidor kvar att skriva på mitt arbete om litteraturhistoria så det är nog en bra, och mindre rolig, idé att skriva lite på det. Ha en fortsatt bra dag allihopa!

vitsippor


Denna tröjan är en av mina nya favoriter. Älskar färgen och sen är den ju så sjukt skön!


Har nyss varit ute och sprungit en runda! Ska försöka komma igång med träningen lite riktigt igen, har fuskat lite med den sedan påsklovet.
Ska hoppa in i duschen innan jag skriver lite på ett svenskaarbete som tydligen ska vara inlänmat snart.



just say what you need to say


bild från Öland förra sommaren.

Hej allihopa! I helgen har jag varit på Öland och jobbat. Det är alltså den tråkiga anledningen till att det inte har blivit någon uppdatering i helgen.

Tror jag har lite nya kläder som jag inte har visat än som ni ska få se i veckan och sen blir det dagens outfits som vanligt. Vet inte varför jag skrev det men ha en riktigt bra vecka iaf!

Tror jag ska krypa ner i sängen och kolla på film snart. Älskar att inte ha något prov att plugga på!!


e.l.f.



För någon vecka sedan fick jag hem lite nytt smink från e.l.f. Är nöjd med allt! Riktigt bra smink för dom pengarna. Rekomenderas!

come closer to me




ny tröja från Gina Tricot och kjol från forever21

Hellluuu! Jag har haft en rätt nice dag faktiskt, hoppas ni med haft det! Tänkte faktiskt gå och lägga mig nu. Och sura över att vi har nationella prov i engelska imorgon. På min Sovmorgon! åååhh den som har bestämt att vi ska ha np då kan bajsa på sig! 
Godnatt och lycka till alla som också ska skriva np i engelska imorgon. Taaaa det lugnt, koncentration...


Follow my blog with Bloglovin

plisserat





Ny kjol från forever21. Älskar den! Bästa köpet på länge!

Ni kommer få se den i en outfit imorgon, så kika in då vetja! ;)


NEW ERA




Dagens outfit: Jeans - Gina Tricot, body - Gina Tricot, jeansvest - Mammas gamla, Keps - New Era (NY)



från snö till vitsippor




En outfit från helgen(+strumpbyxor och converse). Tröjan är från forever21.com

Nu är jag hemma från Stockholm. Hoppas ni haft en lika bra helg som jag har! Har varit utan internet så har inte kunnat blogga så mycket som ni märkt, men det blev iaf ett inlägg från mobilen. Blir bättre uppdatering nu när påsklovet snart är slut :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen gosa ner mig under täcket och kolla på bb avsnitten jag missat. Ha det nice!

fridaaaay

En bild från när jag var i Stockholm i höstas.

Jag har det grymt bra här i Stockholm! Igår kväll var jag, mamma och några kompisar ute och åt jättegod mat på Milao och efter det såg vi dirty dancing på China Teatern. Den var riktigt bra!!

Idag har jag shoppat lite i Nacka Frorum, Stan från vänta till imorgon, och nu ska vi snart hälsa på kusinerna. Ha det bra!

På väg till Stockholm!♥



Nu är klockan sex oxh jag har precis satt mig i bilen på väg till STOCKHOLM!! Mamma, jag och några kompisar till oss ska på Dirty Dancing och sen blir det shopping såklart! Är sjuuukt trött så ska försöka sova lite nu. Att gå upp klockan fem är inte riktigt min grej om man säger så... Ha en bra dag allihopa!

spikes



Igår kom paketet från forever21!! jag är jättenöjd med allt och jag kommer att visa er det mesta i veckan.
Detta halsbandet var en av sakerna som gömde sig i paketet. Love it!

smile


Jag har varit på Öland och jobbat lördag - måndag. Bästis var gullig och höll mig sällskap i vår kalla lilla sommarstuga(den är inte riktigt till för att man ska bo där när det är minusgrader ute om man säger så). På kvällarna låg vi i sängen med tjocka tröjor, täcken och filtar och kollade på film, så det var väldigt mysigt ändå!
Vi åkte hem igår efter jag slutat jobbet. Det var länge sen det var så skönt att komma hem, ta en dusch och sova i sin egen säng!

Jag sprang nyss ner till dörren, helt nyvaken i pyjamasen och med rufsigt hår, och tog emot ett paket från elf. Nu ska jag käka en smarrig frukost och vänta på ett till paket som ska komma om någon timme. Trolololooo så spännade! Som värsta födelsadagen ju. Jag kommer såklart visa er sakerna sen!
Ha en bra dag! 

nya favoriter


It don't mean nothing anyway

Gårdagens outfit: tröja - VILA, jeans - GinaTricot, skor - converse, jacka - chicy.se

påsklov ♥



Känns verkligen inte som att det är påsklov. Så himla skönt! Ikväll har jag varit på idrottsplatsen med en kompis och kollat på herrlagets fotbollsmatch. Kallt som tusan, men mysigt hade vi!

Kom på att jag skulle lägga upp dagens outfit på morgonen eftersom att jag ändå hade sovmorgon, men bästis kom och sen glömde jag det. Ska lägga upp den imorgon istället.

Tror faktiskt att jag ska krya ner i sängen och kolla film nu. Fryser fortfarande. Godnatt!



I'm crawling back to you


skjorta - H&M(avklippt), leggings - H&M, skor - converse, jacka - Chicy.se

Kom på att jag hade en outfit från förra veckan som jag glömde att visa er!

♥ pastels and dip dye ♥

Monki.com, etsy.com, GinaTricot.se, pullandbear.com, missselfridge.com, TopShop.com


lite fattigare och lite gladare






Har visst gjort av med massa pengar denna helgen.. Igår spenderade jag och två kompisar massa pengar på kläder från forever21 och idag kom jag på att jag verkligen behövde(eller inte) massa smink från elf, så det råkade bli lite där ifrån också. Och sen ska jag ju till Stockholm om två veckor. Jag säger bara, staaackars min plånbok..

Nej nu ska jag göra lite nytta. Först blir det en löparrunda i regnet och sen måste jag faktiskt städa också. Ha en bra kväll!



KONTAKT: [email protected]

Mikaela Fransson, 1996.
Går första året på gymnasiet, Teknikprogrammet. Älskar kläder och trivs både framför och bakom kameran. Här får ni ta del av min stil, fina outfitbilder, shopping och mycket mera!
Glöm inte att följa mig på bloglovin', twitter och instagram♥




RSS 2.0