sunset


iphone + instagram(@sugarcrumbs)

Hej på er! Fortfarande inget batteri till kameran, så kan inte lägga över bilderna på datorn. Det är lite segt, men om jag inte hittar mitt batteri så måste jag ju köpa ett nytt. Kan ju inte vara utan kamera hur länge som helst liksom! Fast nu har jag min iphone, som ju faktiskt är helt okej att ta kort med. Lägger upp bilder på instagram typ varje dag, så ni kan ju följa mig, @sugarcrumbs, där om ni vill.
aah, jag hade väl inte så mycket att säga egentligen. Njuter av sommaren de dagar jag inte jobbar typ!
Kommer bli lite mer normal uppdatering när skolan börjar såklart, ska fixa en ny design efter sommaren med tänkte jag. Men aja de är typ en månad kvar...

Vi hörs snart! Puss


Follow me


Äääääntligen fått min iphone, som jag beställde för en månad sen...
Så ja, nu måste ni ju följa mig, @sugarcrumbs, på Instagram!!! Och när ni ändå håller på kan ni ju följa mig på twitter med ;)
Tipsa gärna om lite roliga som man kan följa på Instagram och twitter. Behöver fler å följa när jag har tråkigt, hehe.

 ♥ ♥ ♥

homeeee♥



Är hemma nu för första gången på...eh ingen aning, länge typ Så sjuuuukt gött med internet!!! Gissa vem som kommer sitta vid datorn hela natten, hehe., Ska vara hemma någon dag nu innan jag drar iväg till Stockholm. Ha en bra helg allihopa!


längtar fortfarande efter bättre väder



Heeej! Som ni märker så suger uppdaterinngen här på bloggen! Men det blir så när jag är på Öland, eftersom att jag inte har ngt internet i stugan. Just nu snor jag nätverk från ett bibliotek, haha.
Om ni undrar vad gör hittar på här på Öland så jobbar jag mest, chillar lite såklart och är ute och solar i det underbara, varma, soliga vädret(NOOOT!!) Trodde det skulle vara fint väder på sommaren, men jag hade visst fel.

Jag har tappat bort mitt batteri till kameran...hur fasen kan man man tappa bort batterieeeet?? ingen aning, men det är borta just nu iaf., så kan inte föra över bilder till datorn tyvärr. Jag får väl letaletaleta lite..
Bjuder på en bild från när jag och en kompis va i Borgholm sålänge :)

Ha det bäst!

Underbara Öland!


bjuder på några mobilbilder, från den senaste veckan, i brist på annat.

Är fortfarande i stugan på Öland och hare gött! Har haft en fin kompis här några dagar, som åkte hem igår.
Idag är det victoriadagen och då ska jag till Borgholm å kolla på bla. Danny och Loreen! Nice :) Hoppas ni har det bra!

i brorsans tröja

Gårdagens outfit: Shortsen är från Bikbok och tröjan snodde jag i min brors garderob(från jack&jones tror jag)

blå jungfrun

Lite bilder från dagen
 
Hejsan! Är ledig några dagar nu så igår kväll passade jag på att åka upp till en kompis i Löttorp, för att chilla lite. Idag tog vi båten ut till Blå jungfrun, en liten vacker ö, utanför Öland. Vi hade med oss käk och gick runt på klipporna, supermyyyys! Nu ska vi dra till ica och köpa chips, cola å lite annat tjockt. Sen blir det grillat! Puss :)

la la love

 

colorful eagle



Här ser ni mitt nya linne från GinaTricot. Like it! Det har en snygg djup tygg också(som ni inte ser, hehe). 99kr kostade det.

Godmorgon! Åkte till Öland igår igen. Kanske är lite krångligt att veta vart jag håller hus när jag ena dagen skriver att jag är hemma och andra att jag är på Öland, men men. Nu stannar jag på Öland ett bra tag iaf. Har typ tagit med mig hela mig garderob, hehe.
Nu ska jag göra mig i orgning och klä på mig, sen cyklar jag iväg till jobbet. Ha en bra dag!


Hope you all have a great summer!



 Hej på er! Det var ett tag sen nu. Mina kusiner från Stockholm har varit i vår stuga på Öland och hälsat på nu ett par dagar efter midsommar, så jag har umgåtts med dom, jobbat en del såklart och solat alldeles för lite. De få dagarna det är varmt och soligt jobbar jag. Typiskt. Det var så förra sommaren minns jag, så denna sommaren måste bli bättre. Jag gillar inte att vara blekfis...

Nu är jag hemma en runda. Måste tvätta lite och sen har jag ju massa att ta igen i bloggvärlden. Har förresten köpt massa nytt som ni inte har fått se så ska försöka fota det imorgon när jag ändå är hemma.

I fortsättningen så ska jag försöka blogga från Öland också. Jag hoppas min mobil kommer imorgon och då kan jag ju använda det internetet till datorn. När jag jobbar har jag noll inspo, men de dagarna jag är ledig så får jag ju faktiskt ta å försöka blogga lite.

Detta blev ett väldigt långt inlägg, vilket inte riktigt är likt mig, men iaf. Jag hoppas att alla har en underbar sommar med mycket sol, bad, grillkvällar och massa fina vänner! Ha det toppenbra :)


KONTAKT: [email protected]

Mikaela Fransson, 1996.
Går första året på gymnasiet, Teknikprogrammet. Älskar kläder och trivs både framför och bakom kameran. Här får ni ta del av min stil, fina outfitbilder, shopping och mycket mera!
Glöm inte att följa mig på bloglovin', twitter och instagram♥




RSS 2.0