You don't know what you have until you lose it.ååh det är så sjukt svårt att komma igång riktigt med bloggandet igen när man inte är van, men det kommer väl..
Denna veckan har gått så sjukt fort, redan fredag!!!!! Har inte så mycket mer att skriva, snart dags att sätta musiken på högsa volym och börja städa min fruktansvärt stökiga garderob. Jag kommer inte fram bland alla kläder och ouppackade väskor. blä.

Ha en mysig helg! ♥ ♥ ♥

monday monday monday
Idag hade på mig min nya tröja från Carlings som jag köpte i somras.


Och så var helgen redan slut... känns att tiden kommer gå sjukt fort fram till höstlovet, eller jag hoppas det iaf. för på höstlovet åker jag till teneriffa!!!!! fett nice.

Har nyss varit ute och sprungit en runda i värmen och just nu sitter jag och käkar lite. Ska göra mina läxor som jag har tills imorgon och sen ska jag dö i min säng typ. Ha en bra vecka allihoppa! och fan vilken bra rubrik jag kom på oxå ;)

everything's gonna be alright.
outfit från i somras: topp - ginatricot, kjol - forever21, keps - new era.

Jaha, då har jag alltså redan gått en vecka i gymnasiet. Känns väl.. helt okej typ. Ny skola, ny lärare och ny klass, så det är mycket nytt och mycket och ta in nu i början. Jag kännde knappt någon på hela skolan så det är lite jobbigt i början och först gillade jag verkligen inte vår klass, men det har kännts bättre för varje dag som gåttt, så det blir nog bra tillslut.

Nog om det, jag har ju inte bloggat på evigheter typ så nu tänkte jag försöka ta tag i det igen. Jag har en hel del outfits från sommaren som jag inte har visat plus massa nyköpta grejer osv. Jag har börjat leka lite med headern till min nya design oxå, med det tar nog ett tag innnan hela designen blir klar, men det kommer om ett tag iaf.

Hoppas alla har det toppenbra! ♥ 

wiiiihooooo


tröja - Carlings, kjol - forever21, mobilväska - Åhlens.

Vet ni??? Jag hittade mitt kamerabatteri igår!!!!!! under soffan. Va sjutton gjorde de där under?? Min bror trodde att jag hade vunnit en miljon eller något, haha.
Jag ska jobba i helegn också, men sen blir det lite lungnare tror jag. Så jag ska snart försöka komma igång å blogga lite mer. Hoppas alla har en underbar sommar


KONTAKT: mikaelaa.f@gmail.com

Mikaela Fransson, 1996.
Går första året på gymnasiet, Teknikprogrammet. Älskar kläder och trivs både framför och bakom kameran. Här får ni ta del av min stil, fina outfitbilder, shopping och mycket mera!
Glöm inte att följa mig på bloglovin', twitter och instagram♥
RSS 2.0