converse






Köpte ett par converse till för ett tag sen. Ville ha några med färg så det fick bli ett par ljusgula. (färgen stämmer inte riktigt på bilden tyvärr)
Ska nog skaffa ett par svarta låga också. Lever typ i converse på sommaren så de får man aldrig för många av!

vårkänslor



skinnjacka - chicy.se, tröja - carlings, jeans - GinaTricot, halsring - SBT

Kunnde såklart inte sova igår så det vart en svintrött Mikaela som steg upp i morse. Började dessutom första skoldagen efter sportlovet med Tyskaprov(!!) Borde inte det vara olagligt typ??
En bra sak är iaf. att våren typ är på väg(lite tidigt att hoppas på i februari kanske men ändå). Nästan all snö är borta och solen värmer! Så sjukt härligt!!!!

smygtitt




Min "walk in closet" är i stort sett klar nu! Det enda som fattas är en sak som jag har beställt, så jag kommer vänta med att visa er tills det är heeeelt klart. Men en liten smygtitt kan jag väl bjuda på så länge!

studiedag




Idag har jag haft studiedag och den har spenderats hos min underbara vän!
Jag gav mig även på att färga håret själv(mamma brukar hjälpa mig annars). Kännde att jag var tvungen att bli av med min grymt fula utväxt. Förrutom att jag spillde massa färg på vår vita badrumshylla som inte går att få bort så gick det väl bra!
Ikväll är det väl meningen att man ska lägga sig i lite bra tid så man kommer upp imorgon. Och vet ni?.. Jag kommer inte att lyckas med det.

neon


Hittade denna underbara tröjan inne på Monki och kunde såklart inte gå där ifrån. Bara älskar den här neongul/gröna färgen! (färgen stämmer tyvärr inte riktigt på bilden) Behöver jag ens säga att denna kommer användas flitigt?

Sofis mode



Rätt chill tisdag får man väl säga. Tycker faktiskt lite (bara lite då) synd om er som går i skolan (eller jobbar) denna veckan!
Idag har jag glidit runt i min sköna ziperall, glott på film och fixat lite i min "walk in closet". Hoppas att jag kommer iväg till IKEA imorgon eller på torsdag så jag kan köpa det sista, för sen är den klar!! Ska såklart visa lite bilder då! Nu ska jag dricka lite te och läsa Sofis Mode :)

sportlov


ny tröja från VILA

åh, det var så häligat när jag gick hem från skolan idag. Det var plusgrader och man såg snön smälta, solen sken, proven vad avklarade och JAG HAR SPORTLOV!!! Hur skönt lixom?! Hoppas ni har haft/får ett grymt sportlov!

oversize


tröjan är från cubus och halsringen från Style by tyra

you learn



Borde kanske inte sitta vid datorn och lyssna på musik, men det gör jag iaf. Jag är alldeles för seg och trött för att plugga så just nu låtsas jag att jag kan allt. Ska kolla senaste avsnittet och top model sverige och ett avsnitt av OC. Sen kaaanske jag orkar plugga lite. Ha en bra kväll!

blått som havet

skjotra - Kapphal, tubkjol - GinaTricot.

Skulle haft sovmorgon idag, men nej. Det vara bara att gå upp lika tidigt som vanligt, för det skulle tydligen skrivas nationellt prov just på vår enda sovmorgon. Kul. Nu är iaf. hemma efter denna dryga dagen och ska strax dra iväg till gymmet. Ha en bra kväll!

svart krage




Så här ser jag ut idag. Tröja från GinaTricot.

sunlight


Härlig lördag! förrutom att det är typ 40 minusgrader då. Tog på mig två långkalsonger och den största jackan jag hittade när jag skulle gå ut med hundarna, men det var ändå svinkallt. Våren känns lååååångt bort....
Ikväll taggar jag melodifestivalen med massa cola och choklad! Och ja, jag tycker det är kul.

alltid likadant



Hade lite panik över vad jag skulle ha på mig i morse. Ville gå till skolan i min pyamas, men det gjorde jag såklart inte. Typiskt mig att klä på sig i sista minuten även fast man har sovmorgon till halv elva. Slängde på mig en svart polotröja från H&M och jeans från Gina. Enkelt å bra!


KONTAKT: [email protected]

Mikaela Fransson, 1996.
Går första året på gymnasiet, Teknikprogrammet. Älskar kläder och trivs både framför och bakom kameran. Här får ni ta del av min stil, fina outfitbilder, shopping och mycket mera!
Glöm inte att följa mig på bloglovin', twitter och instagram♥




RSS 2.0