N E O N




Dagens outfit: Tröja från Monki

Lektionerna idag har varit riktigt chill. Vi gör typ ingenting nu de sista dagarna. Imorgon är sista dagen med lektioner på högstadiet. Känns riktigt skönt och samtidigt heeelt sjukt!
På Söndag åker vi på klassresa till Polen i fyra dagar och sen är det avslutningsveckan. Snacka om nice!

Should've known better




Gårdagens outfit: topp - JC, byxor - H&M, armband - GinaTricot.

I love when you smile to me.



Hej på er! Jag är så sjukt trött och slut i huvudet efter denna dagen. Klassrummen i skolan var seriöst 30 grader varma och det var sjukt kvavt. Utomhus är det gött med värme, men inne är det bara sjukt jobbigt och klibbigt.
Orkar inte lägga upp dagens outfit just nu, så den får ni se imorgon. Nu ska jag sovaaaaa och åh så skönt det ska bli! Puss.


härlig torsdag





Har haft en rätt härlig torsdag faktiskt! Började med sovmogon, skolan va chill. Allt är rätt chill just nu enligt mig, haha. Stack till gymmet och tränader en stund efter skolan och ikväll har jag och Ebba gått en promenad i solnedgången. Eller ja, vi fastanade i lekparken och satt och gungade på gungbrädan, så vi gick väl egentligen inte så långt... Men shit, vad man har saknat de här varma kvällarna. Så sjukt härligt!

Jag behöver kanske inte skriva att jag ska kolla bb snart, men nu gjorde jag det iaf. Ha det bäst! :)





jag kan aldrig vara den du vill att jag ska vara, baby


Bild från förra sommaren. Vill få lite färg, nuuuu tack!

Hej på er! Kan ju börja med att snacka lite väder eftersom att det inte är någon annan bloggare som gör det. Äntligen börjar det likan sommar. Har lagt mig ute och solat typ varje dag efter skolan denna veckan. Att vi bara överlever vintarna här i Sverige alltså. Har iaf. inte pallat blogga i veckan, eller rättare sagt, jag har inte haft något att blogga om. Noll inspo, jag menar verkligen noll. Går lite upp och ner det där, så det blir nog bättre snart hoppas vi.

Kom nyss på att jag har sovmorgon imorgon, typ rätt chiiiiill. Nu blir det bb. Puss 


21.00



Puh, äntligen hemma! SJ följer inte alltid tidtabellerna om man säger så. Jag har varit på Öland sedan onsdag, jobbat lördag och söndag. Tyvärr har jag inte haft någon tid till bloggen i helgen och jag har säkert över 150 inlägg att läsa igenom på bloglovin'. Får göra det imorgon, nu ska jag ta igen lite bb avsnitt jag missat. Får väl se hur länge jag orkar hålla ögonen öppna. Heeelt slut efter denna helgen. Hoppas ni haft det toppenbra! ;)




utsikten ♥




jensjacka  forever21, kjol - forever21, tee - ginatricot

underbart



Skönt med långhelg eller vad det nu kan kallas. Jag är på Öland och har det nice! Ikväll har jag grillat med trevligt folk, askul och är sjuuukt mätt även om det var fler timmar sen vi åt. Jag kommer antagligen ta slut på min bros internet på mobilen innan denna helgen är slut så får se hur många inlägg det blir. Imorgon blir det chll, sen ska jag jobba och så blire en ännu en grillkväll på lördag. Ha det bra!!

spets



En liten smygtitt på klänningen jag köpt till skolavslutningen. Många vet säket vilken det är, annars får ni se den.. ehm, vet inte när vi slutar men på skolavslutningsdagen iaf. Älskar den! Enkel, fin och skön. Brukar bli att man bara använder skolavsltningsklänningen en gång, men denna kommer jag garanterat använda mycket i sommar också. Perfekt!


like a sky


Min nya favvo topp från GinaTricot.


Hellu! Då var den segaste dagen på denna korta veckan avklarad. Tre dagar går ju skitfort, sen blir det en exta lång helg. Nice!

Ååh, jag vet inte vilken klänning ska jag köpa till balen!! Snacka om beslutsångerst. Har hittat massa fina, men kan inte bestämma vilken jag ska köpa. Och sedan ska man ha skor och smycken också. Orkar inteee... Men antar att jag inte är den ena som har detta problem just nu.

perfect tee



Fick med mig de här tre bastopparna från stan för några veckor sedan. Helt perfekta enligt mig! Var tvungen att köpa både en svart, vit och grå. 149kr/st från GinaTricot. Tips till er som är ute efter bastoppar. Sjukt snygga och sköna!
( Om ni vill se hur den ser ut på, kan ni se det HÄR )

That should be me holding your hand.




Tröja - GinaTricot, halsband - forever21, jacka - chicy.se

Kom på att jag hade en outfit som jag glömt att visa. Perfekt eftersom att jag inte har så mycket annat att blogga om. Puss



Jag typ älskar stickade tröjor




Ni kanske har märkt att jag typ älskar stickade tröjor!?! Här är en ny från Monki. Köpstopp på stickade tröjor nu alltså.

Det har varit ett rätt nice dag faktiskt! Nu är snart alla nationella avklarade. Bara någon del kvar i Matte och svenska. Skööönt! Jag har mitt första prov på flera veckor på fredag. Det är ju inte klokt vad chill vi har haft det om jag tänker efter. Måste typ lära mig hur man pluggar igen. Nedå, men ska se till att börja i tid denna gången(jag vet, säger alltid det. Brukar gå sådär..)I tid är väl typ nu kanske, så ska försöka öppna boken när jag skrivit klart detta inlägget. Hoppas ni får en bra vecka och att det fina vädret håller i sig!

Saturday ♥



Hej på er! Jag är på Öland och har det bra i det härliga vädret. Har varit på Öland rätt mycket på de senaste helgerna som ni märkt och det är dels för att jag har jobbat och dels för att vi har köpt en ny stuga här och ska sälja den gamla. Så ja, det ska packas, städas, plockas up, blalala, ni vet allt det där tråkiga. Det är iaf. riktigt mysigt här :) Ha en toppenbra lördagskväll! Puss

Today's Outfit.


Dagens outfit: topp - Gina Tricot, jeans - Gina Tricot, halsband - forever21, skor - converse.

lys, lys, som den stjärna du är.




tröja - Monki, jacka - chicy.se

Det känns helknäppt att det är onsdag idag. Det borde liksom vara måndag. Idag har det iaf. varit helt awesome väder. Slutatde skolan tidigt så när jag kom hem låg ute och solade hela eftermiddagen. Kan inte fatta att det är maj nu!!
Nu ikväll har jag varit med mamma och pappa på någon slags kurs som man måste gå inann man börjar övingsköra.. Sjukt drygt. Hade kunnat få veta det man behövde på tjugo minuter men det tog tre timmar bara för att det "skulle" göra det. Aja, nice dag iaf. Hoppas ni med haft det!


KONTAKT: [email protected]

Mikaela Fransson, 1996.
Går första året på gymnasiet, Teknikprogrammet. Älskar kläder och trivs både framför och bakom kameran. Här får ni ta del av min stil, fina outfitbilder, shopping och mycket mera!
Glöm inte att följa mig på bloglovin', twitter och instagram♥




RSS 2.0