black dress♥


ny svart klänning från H&M. Världens skönaste klänning!!! blir jättefin under stickade tröjor.

åby

 
Såhär såg jag ut idag( fast med tunna strumpbyxor under såklart)

Fy, idag när jag skulle gå till tåget klockan sex på morgonen var det typ kolsvart! Usch, tänk då i vinter när det är hundra minusgrader också!!! Inget jag ser fram emot.. aja, nu ska jag snart packa ner lite grejer som jag ska ha med mig imorgon, då jag ska cykla med min klass, ut i skogen. Vi ska laga mat, grilla, tävla och sen sova i en liten stuga. Blir säkert skojjjjj!

imagine




två bilder från i somras som jag glömt visa. Älskar min klänning från GinaTricot

NY DESIGN

 

wihoo, äntligen är den nya designen uppe och jag tycker faktiskt att den blev bra! Det blir lite roligare å blogga nu när bloggen har fått lite förändring. Det är ju världens ruskväder ute, så när jag kom hem från skolan vid halv ett hoppade jag direkt i min gosiga ziperall. Nu blir det fredagsmys! fångarna på fortet å chips med dip. Ha en fin helg ;)

Så vad säger ni? tumme upp eller tumme ner för den nya designen?


like it


 

Idag har jag gått runt i min nya kofta från H&M. myyys.like

ojojoj, måndag igen och jag ville bara säga att mitt schema äger fett!! hejdå.

vi ger oss ut i mörkret snart



Älskar fredagar!!!! och att sluta vid 11.40 gör ju inte saken sämre. Vi har fått lite finbesök från Stockholm ikväll.
Har nyss käkat lite för mycket mat, som vanligt när det bjuds på tacos. Inatt ska det fiskas kräfor och imorgon blir det kräftskiva! muuums ;)
Ha en fin helg!

you don't even know who I am





Hejsan! hoppas allt är bra med er. Med mig är det fint ! Skolan och klassen börjar bli lite bättre iaf. ena stunden vill jag byta klass/skola/linje andra stunden känns det som att det kommer bli toppenbra! lite segt men aja, vi får se, det brukar bli bra tillsut.

Jag har hållt på med en ny design de senaste dagarna och det har väl gått sådär kan an säga, haha. Jag ångrar mig hela tiden hur jag vill ha det. Men nu tror jag att jag har en idé som kan bli bra. Kanske. Ska sätta mig i sängen med en kopp te och leka lite i ps. Ha de gött!


KONTAKT: [email protected]

Mikaela Fransson, 1996.
Går första året på gymnasiet, Teknikprogrammet. Älskar kläder och trivs både framför och bakom kameran. Här får ni ta del av min stil, fina outfitbilder, shopping och mycket mera!
Glöm inte att följa mig på bloglovin', twitter och instagram♥




RSS 2.0