bra start på dagen

Idag har jag studiedag. Sjukt skönt! Har nyss etit en smarrig frukost och kollat på senaste avsnittet av Top Model Sverige.. Nu ska jag gå en runda med vovven, sen har jag massa plugg att ta tag i. Hoppas ni får en toppendag!
 

a good Monday

 
Idag har varit en bra måndag! Vet inte riktigt varför, är pigg och glad bara.
Har precis kommit hem från magdansen. Nu vill jag bara ha maaaat, är svinhungrig.

sequins

Älskar min nya paljettröja! Köpte den på ginas rea för en hundring om jag inte minns helt fel. Den är dock lite jobbig då håret fastnar i paljetterna ibland plus att den är rätt omysig, men skitsamma den är snygg!
Ska in till Kalmar och leta efter skidställ nu. Ha de najs!

it's too cold outside.


 
Idag är det typ kallare ute än i en frysox, vad lever vi i för land lixom!? Nu är det iaf. helg och jag slipper cykla till stationen i 54289 minusgrader imorgon. Känns bra!
Helt slut i huvudet efter att min idrottslärare tvingade mig att simma 45 längder i simmbasängen. Alla andra fick typ leka, snacka om mobbad, haha. Måste städa lite, sen ska jag chillaaaaaa. 


leather vest

 
Såhär har jag sett ut denna svinkalla, men soliga dag. (fattar ni att det var -19 när jag cyklade till stationen idag!?!?).
Jag älskar min skinnväst från newlook. Den har används flitigt över stickade tröjor i vinter. Varmt, skönt och snyggt.

Half a year ago

Saknar värmen. Sommaren gör en verkligen så mycket gladare och piggare. Men tden går fort, det är snaaaart vår..

Kan berätta lite om min ointressanta dag också. Jag har varit ledig idag. Det var bara de som skulle skriva omprov som hade lektion. Själv är man ju smart och klara provet på första försöket, mohaha. Jag har spenderat dagen i sängen i princip. Kollat på film och tagit det lugnt. Lyckades öppna kemiboken också och fick faktist en hel del uppgifter gjorda. skönt! Ska dricka en kopp te innan jag kryper ner under täcket. Godnatt.

only miss the sun when it starts to snow

 


 Idag efter skolan var jag hos optikern och provade ut ett par bogar. Jag behöver tydligen ett par läsglasögon.usch!
Ikväll har jag och Elsa varit på yoga. Det var vi och tanterna typ. haha nädå inte riktigt kanske, men det var faktist väldigt skönt. Nu ska jag ta en kopp te, krypa ner under en filt och kolla på Glee.
Vet ni en najs sak btw?? Jag är LEEEEDIIIIG imorgon. Hur bra får man ha det lixom!? hihiii.


be happy


Måndag är alltid den drygaste dagen, men idag har det varit riktigt kul trots långa och halvroliga lektioner. Vi tramsade och skrattade mer än vad vi jobbade ibland kanske, men det måste ju vara tillåtet när det är måndag!?
Ni får bara en liten sneak peak(usch, hatar ordet) på dagens outfit, ska visa hela imorgon.
Nu - på med träningskläderna och mot gymmet! Ha de najjjs.

♥ söndag morgon ♥

 
GODMORGON! Har legat under mitt duntäcke och kollat på film hela morgonen. Dags att gå ner och äta frukost nu så man hinner gå ut och gå en runda i solen, när den för en gångs skull är framme.
Hade tänkt färga min fula utväxt idag också. Det kanske blir en aning rödare färg denna gången, vi får se..
Ha en riktigt bra söndag!

footprints in the snow

 

 

I'm Back!

 
Tjo på er! Jag har inte bloggat på ett bra tag som ni kanske har märkt. Bloggen har blivit bortprioriterad den senaste tiden av lite olika anledningar. Men nu äntligen hade jag tänkt att jag skulle böja blogg igen! Jag har faktiskt saknat bloggen och er. Har tappat massa läsare nu när jag varit borta så länge, men hoppas ni hittar tillbaka. Välkomna igen!


KONTAKT: [email protected]

Mikaela Fransson, 1996.
Går första året på gymnasiet, Teknikprogrammet. Älskar kläder och trivs både framför och bakom kameran. Här får ni ta del av min stil, fina outfitbilder, shopping och mycket mera!
Glöm inte att följa mig på bloglovin', twitter och instagram♥




RSS 2.0